מדיחי  תבניות וסירים בשיטת ה-GRANULES

שיטת ה-GRANULES הפתרון הירוק לניקוי תבניות/ סירים/ מחבתות!​

 

בתהליך השטיפה הרגיל של תבניות נדרש בדרך כלל:

 

  1. השרייה במתקן השרייה

  2. במידה ואין מתקן השרייה, נדרשת פעולת קרצוף ידנית ותוספת חומרים כימים מסוכנים.

  3. לאחר פעולת ההשריה יש לשטוף בצינור מים 

  4. לאחר שטיפה בצינור יש צורך בשטיפה במדיח

 

הבעיה מוכרת במרבית המטבחים, הצורך בניקוי תבניות/ סירים/ מחבתות הופך יותר ויותר לקריטי מעצם הגידול בכמות התבניות ומעצם המגבלות של איכות הסביבה, השטח וההשקעות הנדרשות.

 

הפתרון המוצע על ידי חברת DIHR

 

חברה איטלקית מוכרת עם מוניטין של שנים רבות, המייצרת 60% ממערכי ההדחה באירופה. החברה מייצרת מדיחים בגדלים שונים, המשלבים הדחה באמצעות מים וחלקיקי פלסטיק ממוחזרים (GRANULES) בלחץ גבוה.

תהליך זה משלב מים, סבון וחלקיקי פלסטיק שמסירים את הלכלוך היבש והשרוף, כולל לכלוך קשה במיוחד בתהליך אחד. בסוף התהליך מתבצעת פעולת שטיפה וחיטוי במים חמים ונקיים, גרגירי הגרנולס נשארים לשימוש חוזר.

 

יתרונות המערכת:

 

  • הבעיה קיימת במרבית המטבחים המבשלים, ברובם אין פתרון של מתקן השרייה ומדיח תבניות עקב בעיית מקום, תקציב ומודעות.
  • במקומות בהם קיים מתקן השרייה ומדיח- קיימת בעיה של שטח, שימוש בחומרים קשים למשתמש ולסביבה וכמובן גם התפוקה מוגבלת ( כמות הכלים וזמן ההשריה).
  • חיסכון בשטח המטבח ( אין צורך במתקן השרייה)
  • פעולת ניקיון מלא במכשיר אחד ובמחזור אחד
  • יצירת רצף עבודה-(אין צורך בהשרייה) חיסכון משמעותי בזמן! כמות הכלים הניתנת להשרייה מוגבלת ( מארז אחד שני מארזים) זמן ההשריה נמדד בשעות לכל מחזור! תפוקת ניוקי הכלים מוגדלת משמעותית ובזמן קצר יותר.
  • חסכון כספי בחומרי ניקוי- בממוצע כאלף שקלים בחודש
  • חסכון בהוצאות אחזקה- פינוי בור ספיגה וכן מכשיר אחד בלבד!
  • חסכון בכוח אדם- בשל פשטות ומהירות עבודה
  • חסכון משמעותי בצריכת מים- אין צורך בהשרייה, ניקוי מוקדם, קרצוף צריכה של כ-5 ליטר מים לכל מחזור( בערך כמו שטיפה ידנית של תבנית אחת). 

 

לסדרת מדיחי התבניות בשיטת ה-GRANULES שלושה דגמים בגדלים שונים

 

 

 

 

ציוד מקצועי למטבח ממגוון מותגים